Harry Hopp og Petter Popp

Husker du Harry Hopp og Petter Popp?

 De er to snille karer som bor i en sopp langt inne i skogen. De har fått et magisk ord av den gode fe. Når de sier det ordet blir de små, og sier de det baklengs kan de bli store igjen. For det meste liker de å være små, og sammen med dyrene møter de bråkete tømmerhoggere og sopplukkere som truer hjemmet deres.

Etter å ha solgt over 80 000 kassetter fra 1995 til 1998, ble det ganske stille omkring Harry Hopp og Petter Popp, men de har holdt på hele tiden. Nå får du sjansen til å oppleve dette universet igjen. Forestillingen ”Harry Hopp og Petter Popp” tar barna med inn i de to vennenes rare verden, og vi blir med dem på et musikalsk eventyr om vennskap, følelser og livet i skogen.

Covere fra originalutgivelsen av lydbøkene på 80- og 90-tallet.

Harry og Petters univers besøker din barnehage/avdeling i form av en mobil og fargesterk scenografi. Forestillingen er tilpasset slik at den kan spilles både i alminnelige oppholdsrom/fellesrom og eventuelle små scener/amfier. De fire skuespillerene guider ungene gjennom handlingen i samarbeid med skogens dyr i dukkeform. Forestillingen varer ca. 40 minutter og egner seg veldig godt for barn fra 2 år og oppover.

Kompaniets visjon med prosjektet var å få kultur ut til barn på steder som ikke falt inn under statlig støttede forestillinger. Dvs. barn i barnehager (barnehager støttes ikke av den kulturelle skolesekken), på sykehus eller andre institusjoner.

På forhånd av forestillingens besøk fikk alle barnehagene tilsendt en CD med musikken fra forestillingen.

Ønsker du lydbokserien fra 1995-1997, finnes denne fordelt på 3 CD’er til 300,- kroner.

Ta kontakt!